Hogy, hogy erős, egészséges haj? 6 kulcs a válaszokat

Száraz, törékeny, zsíros, friss … Ha nem érdekel, óvatosan, a haj, a bosszú! Azt fogja mondani, hogy a 6 legjobb tippek, hogy igazán segíteni. A haj fontos része a női szépség. Különösen akkor, ha egészséges, selymes Fényét. Egy, az o az egészséges fejbőr! Nekünk van a legjobb tipp az erős, egészséges haj egész évben! Erős, egészséges haj a titok abban rejlik, hogy a haj! Használja a terméket, amely megfelel a haj típus (száraz, zsíros vagy festett haj, stb.). Ha vásárol, figyeljen arra, hogy a pH-t, a haj a fejbőrön, a formula egyidejűleg hidratálja a Kapilláris szerkezetét, ami rugalmas. Ezen kívül, ha vásárol sampon, meg kell bizonyosodni róla, hogy nem tartalmaz a szilikonok. Ha nem megfelelően mosott, tartsd meg őket a fejbőrön, majd a formában egy film réteget, amely lezárja a haj. Például, ez a szilícium-iszap az oka, hogy a hajat nem lehet festett megfelelően. A legrosszabb eredményt a betétek: haj, kemény, száraz alatt a szilikon réteg. Jobb, ha használja a sampon nélkül szilikon! További tipp: mosd meg a hajad, csak Minden három napban. A gyakori hajmosás is nőtt, a termelés, a faggyú, a hajas fejbőrön, így a zsíros haj. Tehát a kevesebb több!

Sampon alkalmazza helyesen: tehát, hogy tartsa a haj, illetve fejbőr

A haj nedves, adj egy kis sampont, egy nyitott kéz, oszlasd el egyenletesen a haj. Kezeli a fejbőr gyengéd masszázs, hagyja, hogy a sampon ázni egy kicsit, mielőtt öblítse le alaposan. Fontos: minden esetben, hogy ne Mossa meg a haját kétszer egymás után. Túl feszessé teszi a bőrt a fejét. Add meg a mogyoró nagy mennyiségű mossa vizes a haja, hogy visszaállítsa a természetes védő fólia. A bátor dolog, hogy végre tiszta a fejem, hideg vízzel. Erősíti a haj Emléktábla, illetve adja, a haja selymesen Ragyog.  Persze, a haja levegőn szárított, egy egészséges alternatíva, mert a Hőt a levegőből a szabadban fosztja meg a haj nedvesség. De kinek van elég idő, hogy a haj száraz lesz reggel? Ha használni a hajszárítót, a haja finoman csomagolva egy törülközőt, hogy száraz. Tedd a Hajszárító egy közepes szinten, a hő -, illetve a legjobb, hogy egy ecsettel készült természetes anyag, hogy ne sértse meg a Kapilláris szövet.

Zsíros, száraz vagy Matt – itt megtalálja a megfelelő ellátás, a haj típusától. Oka: túlzott bőr hipnotikus termelés, a hajas fejbőrön. Megoldás: ahhoz, hogy a száraz hajat, egészséges, meg kell szabályozni a termelés, a faggyú, illetve kezelni a fejbőr. Ehhez használjon egy puha, mély ellátás: óvatosan dörzsölés a speciális testápoló, hogy tisztítsa meg a fejbőrt! Az ok: ha túl alacsony, a fejlesztés, a faggyú a haj, a haj száraz lesz unalmas. Megoldás: sok a nedvesség! A kombináció hidratáló Sampon, illetve a helyreállító haj kezeli a száraz haj intenzív javítás összetett. Mosd meg a hajad egy puha kefével a vaddisznó sörte terjeszteni bőr természetes fajta.

Az ok: ha a szőr a törzs rost rosszul tükrözi a fényt, a hajam matt, fényes.

Megoldás: hajmosás után a haj rendszeresen használja a öblítsük le, hogy ad a haját egy új, ragyogó, intenzív fényességi. Ezen felül, akkor adjunk hozzá egy kis citromlevet vagy egy evőkanál fehér borecet a mosóvíz, hogy fokozza a szikra hatás ! Aki azt akarja, hogy erős, egészséges haj, szó, hogy ezek a 3 Arany szabályok nem: Csak nem a stresszt! Mert a stressz is hozzájárul az a tény, hogy növeli a faggyú termelés, több oka korpásodás, hajhullás felgyorsult. A Sport segít! A testmozgás segít a test kiüríteni a méreganyagokat keresztül párologtatásának vagy a bőrön keresztül az alga. Ne feledd: sportolás után hajat kell Mosni gondosan távolítson el minden maradék verejték. Egy kiegyensúlyozott étrend erősíti a haj! A fehérjék, a Cink, a vas, valamint a b-vitaminok biztosítják fontos a vitaminok, az aktív, teljes haj.